21 Kasım 2015 Cumartesi

Gratis Alışverişim

Daha geceden liste hazırlayanlar.. Sabahı dükkanların açılmasını bekleyenler derken bir gratis indiriminin daha bitmesine saatler kaldı.. Gerçekten güzeldi bu kez çünkü marka ayırımı yoktu bütün ürünlerde olması çok güzeldi..Ben bu kez Aliağa şubesini tercih ettim çok büyük bir mağaza değil fakat yinede bir çok ürün vardı.. Ama tek kötü yanı hiç bir Essence ürünü alamadım.. Alan arkadaşları gördüm gerçekten fiyatlar oldukça düşüktü..1 TL küsür far alanlar vardı.. sanırım Gratis bu indirimle bayağ stokları azaltmış olmalı :)
Bende bir kaç ürün aldım. Ama ihtiyaç mı ? aslında hayır... Tamamen bir çok arkadaş gibi uygun fiyatlara dayanamadım :) 
Tabiki şampuanlara dayanamayanlardan oldum :)
ELseve  krem ve şampuan yaklaşık 7 TL gibi bir fiyattaydı.. 
Saç spreyi ahhh... 
Akat gardi.. Dün geceden beri kapağını açıp kokluyorum.. beni 2008 yılına götürüyor bu koku.. sırf saçlarım bozulmasın diye bu kocaman kutuyu çantamda taşır her cafe wc de çıkartıp sıkardım:)) bende gençtim yani bi zamanlar :)) Sisterellam (kız kardeşimle) iyi nostalji yaptık yani dün gece.. bayağı kıkırdadık ama bu arada da açıp koklamayı ihmal etmedik :) Sırf o yılların hatırına kaçıramazdım görür görmez aldım :) neyse konudan fazla çıktım yi,ne konu nostalji olunca bazen fazla çenem düşüyor :)
Gelelim 
Fa sport Deo çok sevdim bu kokuyu ben geçen aylardaki migros inidiriminde denemiştim ilkkez şimdi hep listemde yerini alıyor :) 
Vee  
NK'nin tırnak sertleştirici ve güçlendiricisi
inanılmaz güzel bir ürün. bu kadarını ben tahmin etmiyordum açıkcası.. ilk sürüşte tırnaklarımı sertleştirdi kesinlikle artık favori ürünlerim arasında.. 
Garnier göz makyaj temzileyicisi uzun zamandır severek kullandığım ürünler arasında. Genel olarak çoğunluğun tercihi zaten bloglardada görüyorum. Ben severek kullanıyorum azalmıştı yenilendi :) 
HIMALAYA COMPLETE BİTKİSEL DİŞ MACUNU :ilkkez deneyeceğim bir ürün çanta boyu olduğu için dnemek istedim sürekli çantamda büyük boy macun taşımak bir eziyet resmen...
BEE BEAUTY LİPS BALM  Görüntüsü fazla sevimli :) Çilekli olması da extrası :) çok tatlı bir kokusu var :) renk biraz kırmızımsı veriyor sadece ama nemlendirmesi güzel. lkkez denediğim bir ürün ama tekrarlarmıyım bilemiyorum çünkü balmların değişiklerini denemeyi seviyorum..
BEE BEAUTY el kremi  Vanilyalı olması çok tatlı..Vanilyalı ürünleri ,tatlı kokuları seviyorum ben.. Nemlendirmesi güzel kokusunuda çok sevdim. Tekrarlarmıyım mümkün :)))
Böylelikle bir Gratis indirimini daha bitirmiş olduk :) En yakın zamanda yenisi olması dileğimle :) SEVGİLER...

2 yorum:

  1. nk ve bea beauty lip balmı bende çok sevdim canım şampuanları ise gerçekten uygun fiyata almışsın :) aldıklarını iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *