30 Ocak 2016 Cumartesi

Ocak Ayi bitenleri

..
Arkadaslar merhaba..Ocak ayi biterken bende bitirdigim urunlerden bahsetm. istedim..
Oncelikle siraya gore gidersek,

√ Elseve şampuan : Bu ürünün ismini benden sıkca duyabilirsiniz cunku fazlasiyla sevdigim bir sampuan. Saclarim cok dalgali ve uzun oldugu icin her sampuani kullanamiyorum. Kabariyor,elektirikleniyor baska urunlerde. Buglelerimi belirginlestirmesi kepeklendirmemesi , dokmemesi ,beslemesi , guclendirmesi elbetteki cok inemli. Bunlarin hepsini karsiliyor olmasi onu sevmem icin yeterli :)

√Orkide özlu eeastik maske...zaten tek.kullanimlik bir urun Ocak ayi icinde kullandigim urunler arasinda. Bir onceki blog yazimda genis aciklamya yer verdim bbu urun ile ilgili. Nemlendirici ve canlandirici maske. Ben nemlendirmesinden oldukca memnun kaldim.


√Benri pamuk : Zaten olmazsa olmazlar arasinda..

√Perlodent Dis beyazlatici dis macunu. Bu markanin dis macunlarini oldukca seviyorum.Bir cok cesidi var. Curukler icim ve hassas dis etleri icin olan urunlerinide kullaniyorum..suan signal ve splat kullansamda yine her zsman kullancagim urunler arasinda bu urinde.

√Far Away piriltili vucut pudrasi: Yillardir vazgecemedigim benim icin cok ozel.olan kokulardan biridir Far Away ..birlikte kullandigim urunlerinide cok seciyorum. Cok.uzun sure giden bir urun oldu bu pudra. Ama bitirmeyi basardim:) yine yeniden elbette alinacaklar listesinde :)

√Golden rose matte pink 02 severek kullandigim hemen biten  ojelerim araisnda

√Fa Roll on kokusunu cook cok sevdigim urunlerden biri. Ama cok cabuk bitiyor :(

√Catherine Arley dipliner :uzun sure kurumayan ve siyahligini cok sevdigim urunlerden biri. Catherine Arley . Bu konuda bence basarili rimel inden daha once bahsetmistim. Ama heryerde bulmak zor en kotu kismi o..

√ xp beyaz Goz fari : kaliciligi pigmentasyonu oldukca yogun bir ar. Fiyatina gore cook uygun. Zaten bu aralar. xp ismine fazlaca rastliyoruz. Yorumlar olumlu yonde. Gecen sene aldigim bir urun cok ta uzun sure kullandim. Memnunmuyum gercekten sverek kulandim..denemediyseniz bir sansi hakediyor bence.
Ocak ayi bitenleri bu sekilde oldu..subat ayi icin bitecek olanlar yolda..:)
Sizinde bu urunler hakkinda yorumlariniz merak ettikleriniz varsa beklerim..
Sevgiler...

6 yorum:

  1. Şimdi gelsin yeniler canım :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun :D bende bloğuma yorumlarınızı beklerim pek paylaşım yapmıyormusunuz blogda göremiyorum pek sizi :)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederim.. Evet toplam 17 kadr paylasimim var ig de cook daha aktifim :) ziyaret edecegim hemen :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Gelsin yepyeni ürünler şimdi:))

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *