17 Ocak 2016 Pazar

#cerenvepinarlaizmirde2016 İZMİR Etkinliği

Arkadaşlar merhaba...
Etkinliğimizin haftası oldu biraz geciktim bu paylaşımda.. Ama bu süre zarfında denemeye fırsat bulduğum ürünlerde oldu,bu anlamda bir bakıma fena da olmadı bu gecikme :)
Etkinliğimiz çok güzel ve keyifli geçti..Lokum kızlar Ceren ve Pınar çok uğraştılar emek verdiler..Arada "hadi canımmmm " dediğimiz olaylardan bahsetseler bile ;
(baloncu amcaya sevgiler :))
güzel firmalarında katılımıyla,,
 Ceren'in de değimiyle "LOKUM KIZLARLA"  harika bir şekilde geçirdik günümüzü :)
Gelelim katılım gösteren firmalarımıza ve ürünlere..
Öncelikle katılımlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum..
Hepsi birbirinden tatlış ürünlerdi.
Öncelikle Vleksihome dan gelen 3 bölmeli fırça organizeri  çekiliş ile biz kazandık :) Şanslıymışız çok tatlı oldu rafımıza çok yakıştı :)

Gelelim masa üzeri takvimimize , kişiye özel Hat sanatı ile Aydın Bey isimlerimizi yazdı bu güzel takvime..Çokta tatlı oldu masamın üzerinde yerini aldı bile :)  @harflerindansı 
Vee En tatlılardan biri de Woohooshoptan bu güzel Kanvas çantalar oldu..Yazın plajda severek kullanacağım :)


 

Ve etkinliklerin olmassa olmazı  Fixliner ve instadudak

Malum ikiside instagram fenomenleri :) Benimde bu etkinlikte ilkkez tanışma fırsatım oldu bu iki ürünle.

Fixliner ı deneme fırsatım henüz olmadı desem yeridir aslında. ilk gün merakımdan hemen baktım çekmek o gün zor geldi biraz uğraştıracak gibi duruyor. ama başaracağım  umutluyum :)
Far şablonuna bayıldım gerçekten çok pratik.tonlama yapmak ta çok kolay..En yakın zamanda denemelerimi paylaşacağım.İnstadudak merak ettiğim bir üründü ama ihtiyacım varmı dersek hayır çünkü dudaklarım oldukça dolgun :) Ama tabiki denedim ve 20 saniye kadar bir süre de etkisini hemen gösterdi. Kısa tutuğum zaman çok dolgunlaştırmıyor ama dengeliyor o kıvamı sevdim  ruj uygulamak çok daha kolay oldu hatlar belirginleşince.O anlamda kullanabileceğim bir ürün oldu.Sizlerede teşekkürler Fixliner ve İnstadudak :)
LeSoleil i  denedik sisterellam ile.. Sonuç çok başarılı. Şampuan değiştirme konusunda oldukça hassasım. Denemeyi çok severim ama beni iyice ikna etmeli sürekli kullanıma.. Uzun bir süredir Elseve kullanıyorum çok sevdiğim bir şampuan ,fakat şuan LeSoleil yokluğunu aratmadı aksine krem kullanma gereği duymadım. Saçlarımızı yumuşacık yaptı ve kokusuda çok hoş. Şuan bizden tam not alan ürünlerden biri oldu.Uzun zamanlı kullanımda etkilerinden yine bahsedeceğim..Teşekkürler LeSoleil..

Nasıl güzel bir çilek kokusudur o öyle...Klasik naneli diş macunlarına elveda dedirtecek bir macun  bence :)organik olması en büyük etken kullanımımda ve içerisindeki vitamin ve minareller oldukça fazla..Malum dişlerimden çok sorun yaşadığım için ,diş macunu seçimi oldukça önemli..Şuan severek kullansamda geniş zamanlı kullanımdan tekrar bahsedeceğim.
Esrarengiz Bahçeden Her yaş grubu için Boyama kitabı ve Boyanabilir Takvim..
Haziran ayına bayıldım çünkü karpuzlu :)
Sisterellam ise kitabı Balıklı seçti :) bir sayfasını boyadım bile :) çok keyifliydi ) 
stres atmaya ve yeni bir hobi arayışında olanlara oldukça zevkli bir etkinlik boyama..
 Hair Care  Ovex
Hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi
İnanılmaz güzel bir krem.saçları yumuşatması yapısı kokusu herşeyi ile taö not alan ürünlerden biri.Henüz çok yeni bir kaç kullanımda çok sevdik , fakat uzun zamanlı yorumlarımı mutlaka yapacağım.sanırım bittikçe yenisi alınacaklar listesinde olacak :) Teşekkürler sevgili HC Hair Care 

Vanilya.... Ben tatlı kokulara bayılırım.Bu vanilya kokusunu çok sevdim :) Her ne kadar tatlı yemeye ,yapmaya teşfik etsede :)
Vanilyalı oda, ortam, tekstil ,araba kokusu.. Teşekkürler  Ekoz kozmetik..

Tatlis ciceklerle süslenmis bu guzel siseler ,kolonyalar 
@eventsamber a ait..sizlerde benim gibi boyle tatliss siseli urunleri seviyorsaniz mutlaka goz atmanizi tavsiye ederim..



Orkide özlu elastik yuz maskesi.. Nemlendirici ve canlandirici bu maskeyi ilkkez deneyecegim icin heyecanliyim.. Bir suredir denemek istedigim bir urundu.. İlk firsatta sonuclari paylasacagim.. @ttmask_turkiye 
Tesekkurler ...



@sevgininsabundunyasi nin harikaa sabunlari... Kullanmaya kiyamayacagim icin banyomun en guzel yerinde yerini aldi bile:) Nasıl tatlı bir sabun ama bunlar..)



İlkkez tanistigim ve denemeyi dusundugum urunlerdi. Bu anlamda firsat buldugum icin bizimle olan bu guzel firmalara cok tesekkurler@durance.turkiye @revoxsampuan@natracareturkiye İlk firsatta deneyip yorumlayacagim ..hediye indirim ceki icinde tesekkurler @tanacankozmetik .. Sevgiler 



 TATlış Leydimin de (lediiblog)
bize İDİL kozmetikten hediyesi oldu bu güzel oje..




@atolyemeyal  Kolyemi severek kullanacagim cunku cok farkli ve degisik bir model olmasi ayrica ilgimi cekti..tesekkurler Atolye meyal


 Uşak Uslu Selim Helvaları
 Pastamız Tatlı Düşler Atolyesi
Konuşma Balonu parti maymunu

duvar süsümüz  asskstore 


Pastamız,konuşma balonlarımız,kurabiyelerimiz ,duvar süslerimiz , helvamız, hepsi çok tatlıştı..
katılım gösteren bütün firmalara çok teşekkürler bizimle birlikte olduğunuz için..
Çok güzel bir tanışma oldu bizim için..Eğlenceli keyifli güzel bir gün ve  bir sürü güzellikle tanışma sohbet fırsatı oldu..İyki dediğim hiç pişmanlık duymadığım anlardan biriydi..



Çok güzel bir tanışma oldu bizim için..Eğlenceli keyifli güzel bir gün ve  bir sürü güzellikle tanışma,sohbet fırsatı oldu..İyki dediğim hiç pişmanlık duymadığım anlardan biriydi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *