12 Mart 2016 Cumartesi

Diadermine BB Krem - ürün yorumu

Diadermine Bb krem~~
Hakkında bir çok yorum yapılan ve pek iyi bahsedilmeyen,benimde daha kullanmadan aldığım için çok düşündüğüm bb krem :) nihayet ürünü kullanmak için zaman buldum bir kaç kez ve yorumlamak istiyorum. Öncelikle orta ton yazıyor ama ortadan daha çok koyuya doğru tonu.. Cilt kusursuzlaştırıcı yazıyor ama kapatıcılığı ,kusursuz göstermesi yok malesef.. Fakat cok kötü demiyorum.Bazı arkadaşlar çamur gibi durduğundan ve döküldüğünden bahsetmisti.. Fakat bende bu şekilde olmadi. Cilt tipine göre ürünler farklilik gösteriyor çünkü. Benim sevmedigim tek yönü kusursuzlastirici ve kapatici degil. Ama makyajima hazirlik icin makyaj altı baz olarak gayet güzel kullanıyorum. Yapısı bende çok ince ve cildimle ayni tonda durdu. Nemlendirici uyguladiktan sonra yüzüme bu bb kremi sürüyorum biraz da bronzer ve aydinlatici kullandığım zaman günlük makyajimda bana yetiyor. Ama sisterellam @busenin_gezegeni de ürün çok daha farkli durdu ve o hiç sevmedi. Hicbir kapatıcılığı olmadi ve cildine gore orta ton koyu durdu.. Turuncumsu bir renk verdi..cilt tipleri ve renklerine gore herkeste farkli dursada ben cok kötü demiyorum bu ürüne ve günlük hafif makyajlarimda kullaniyorum ama bir daha alinacaklar listemde degil. Aldigim ürün çok kötü değilse ve cildime zarari yoksa onu kullanma taraftariyim çöpe atmiyorum. Benim diadermine bb krem yorumum bu sekildeydi.. Sizinde yeni alanlarınız varsa merakla yorumlarınızı bekliyorum..
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Ben de cok olumsuz yorum okudugum icin elim gitmiyor. Kapaticiligi yoksa zaten sevecegimi sanmam ellerine saglik canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) evet malesef kapatıcılığı yok alınması için sebebi de yok gibi duruyor :)

      Sil
  2. Beyaz tenliyim ve açık tenlilere uygun tonunu almıştım, o kadar koyu oldu ki benim tenime hatta koyu da degil senin de yazdıgın gibi turuncumsu bir renkti bir süre cildimde bütünleşir umuduyla bekledim. Kokusu da berbattı ürünün. Neyse ki sen biraz da olsa begenmişsin çöpe gitmemiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle öyle. Kokusu evet yoğun .Benim avantajım esmer olmam cildimde farkli durmadi rengi bu yüzden.Ama alan biri birdaha asla almaz bu ürünü. Genel baktimda hep fikirler bu yönde:)

      Sil
  3. bende de var bu bb den ben aksıne cok sevdım ınce yapılı olması cok hosuma gıttı.takıbe aldım tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim canim.. Evet herkeste ayni etkiyi birakmiyor onu farkettim. Cogunda camur gibi dururken bende tenimle.ayni renk ve ince yapili durdu. Ama kapatmiyor o ayri :) yinede makyaj altimda kullaniyorum ben cildime kotu bir etkisi yok cunku :)

    YanıtlaSil
  5. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *