29 Nisan 2016 Cuma

Garnier Saf & Temiz 3 ü 1 arada

Bu ara en sık elimin altında olan ürünlerden biri Garnier saf & temiz
 3ü1 arada. ister temizleme olarak isterseniz maske olarak uygulayabileceğiniz gayet güzel bir ürün. Ben genelde gün de birkez temizleme jeli olarak yüzümü yıkıyorum. Maske tercihlerimi farklı alterntiflerde kullanıyorum. Benim cilt tipim normal. Bu ürün de karma ,yağlı ve normal ciltler için uygun.Akne ve sivilceli ciltler için önermiyorum peeling etkisinden dolayı. Daha çok dağıtabileceğini düşüyorum peeling yaparken.O yüzden dönemsel akne ,sivilce sorununuz varsa  sivilce olmadığı zaman kullanmak cok daha iyi olacaktır. Cildi temizlediği icin yağlanma ve sivilceye karşı koruyucu özelliği olacaktir. ilk alışverişimde bir tane daha alarak yeni başlayacağım çekilişimede sizin icin bu üründen eklemeyi mutlaka düsünüyorum :) Artik teknik cekim problemimde ortadan kalktığı icin bir suredir net cekim yapamiyordum. Simdi yeniden.guzel cekimlerle yeni ürünlerle buradayım :)
Garnier 'nin bütün ürünlerini severek kullanıyorum bu yüzden özellikle ,ayrica yer vermek iStedim.

Genel olarak bir çoğumuzun severk kullandıği bir ürün fakat henüz denememis olanlar icin güzel bir tavsiye olacağını düşünüyorum...Sevgilerimle ..






5 yorum:

  1. Ben çok hassas bir cilde sahip oldugum için pek fazla garnier tercih edemiyorum bu ürünü de hiç denemedim ama sen güzel diyorsan güzeldir^^
    Çekimler de şahane olmuş, ellerine saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Beğenmene çok sevindim :) teknik sorun düzeldi artik cekimlerime devam :) evet seninde hassas cildin kullnmani tavsiye edemem bu yuzden.

      Sil
  2. Benimde en merak ettiklerimden biri. Akneye müsait bir cildim oldugu icin dönemsel sivilceler oluyor almasam iyi olucak ozaman teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canim. Ozaman sorun yasayabilirsin tavsiye edemem evet. Ama garnier nin yine saf ve temiz sivilce siyah nokta iz karsiti yuz yikama jeli var onu kesinlikle tavsiye edebilirim kulanmadiysan :)

      Sil
  3. Benim sivilcem olduğu dönemler de kullandım ve gerçekten daha çok sivilceye neden oldu,ben de hemen kullanmayı bıraktım.Yazı için teşekkürler..

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *