13 Nisan 2016 Çarşamba

Renkli Göz Lensleri / Neo cosmo/mavi-yesil




Arkadaşlar merhaba, aylik lenslerimden bahsetmek istiyorum bugün. Kullanim suresi artik bitti. Ve uzun uzun bahsedebilirim :) Markasi Neo Cosmo .1.tone blue . Kore malı olmasi dikkatimi cekti. Çunkü bu anlamda kore çok başarılı.. Markanın Çok genis bir renk yelpazesi var.Biz Seçmekte çok zorlandık. Sonuç olarak benim seçimim mavi sisterellamın ise yeşil oldu. Her optikte bu anlamda genis renk yelpazesi malesef bulunmuyor, tek markalarin tek renk tonuyla çalisiyorlar. Buda hep ayni rengi secip kullanmak olunca ,benide biraz sıkıyor acikcasi. Bu yüzden çok araştirdim ve Arma optik oldu secimim.Arma Optik Arma optik instagram
 Bu anlamda gerçekten çok fazla renge ve markaya sahip. Benim aldigimda ürün indirimde kampanyadaydi. Bu kampanlari ttakip edebilirsiniz. Fiyatlari solusyon ve kargo dahil 55 tl gercekten boyle bir urune gore cok cok uygun. .
Neo cosmo markasinda 4 katagoride renklerin tone leri var.
Onceden optiklere gidip lens sordugumda tek ton mavi tek ton yesil oluyordu. Hatta hareli yada haresiz iki ton. Bu anlamda benim tercihim hep hareli olmustur. İlkkez kullanacak arkadaslar dogal durmasini istiyorsa mutlaka hareli kullanmalarini tavsiye ederim. Hare şu dmek oluyor, dümduz bir mavi lens dusunun bunun uzerinde kahverengimsi cizgiler var buda gozun renginin dogal durmasini sagliyor..
Bunun disinda solusyonlarda cok onemli lenslerin hijyeni ve yumusk kalmasi acisindan. Ama lenslerj de solusyonuda suresi gecrikten sonra kullanmayin. Cunku goz sagligi asla ihmale gelmezz.ben her lens oncesi ellerimi iyice yikiyorum. Solusyon ile elimi islatiyorum ve lenslerimi takip daha sonra makyajimi uyguluyorum.cunku makyaj sonrasi takarken gozler sulanabiliyor biraz makyajiniz dagilmasin onceden tak.ak en ideali.7/8 saat kullandigim oluyor. Ama daha fazla tutmuyorum ben.
Cikardiktan sonra da mutlaka her defasinda solusyon degistirilmeli bunuda asla ihmal etmemek gerekiyor. Takimi konusunda da cok soru aldim. İlk
kullanacak arkadaslar icin elbette ilk etapta kolay olmayacaktir. Ozellikle uzun tirnaklarda zor. Bu yuzden sisterellamin tirnaklari uzun oldugu icin genelde ona ben takiyorum. Sizde bu anlaamda yardim alabilirsiniz alisana kadar. Ama gozunuzu iyice acip tam goz
bebegine koydugunuzda zaten tam olarak oturacaktir.cok zor degil  sadece ilk zamanlar alisana kadar ..sonra zaten durusunu cok seveceginiz icin takmak cok kolay gelecektir. Yaklasik 13 yildir bircok  cesit renk ve marka denedim. Bu da kozmetik ürünleri gibi aliskanlik sebebi ,simdi bu kadar cok renk varken Arma Optikte her rengi deneyesim geliyor :) nasil ki her renk oje aliyoruz surekli denemek istiyoruz. Bir sure sonra lenslerde bu etkiyi yaratiyor :) simdi turkuazlar cok dikkatimi cekiyor
:) simdiden renk arayisina girdim bile. bakalim bir sonraki tercihim ne zaman ne renk olacak :)
Sizinde lenslerle ilgili sorunuz
varsa mutlaka paylasmak isterim..
Guzel makyajin tamamlayicisi oldugunu dusunuyorum ben lenslerin..sizde bu anlamda sans verirseniz beni etiketlemeyi unutmayin keyifle ve merakla incelemek isterim renkli gozlerinizi  :)sevgiler renklerle kalin..

7 yorum:

  1. ben renkli lens istiyorum ama doktor mu yazmalı bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. Numarali ise doktor tavsiyesi olabilir. Ama kendi secimiyle istedigi lensi numarali kullanan arkadaslarim var. Ama numarasiz ise gerek oldugunu ben dusunmuyorum. Sadece ilk deneyim bilinen guzel markalar tercih edilmeli. Solusyon ve hijyen kulanimi cok onemli onun disinda hic bir sorun olmuyor yillardir cok severek kulaniyorum. Zaten optikte bu anlamda yardimci oluyor fikir veriyor. Tavsiye ederim deneyin gercekten cok guzel ve farkli bkr goruntu oluyor gozler degisince :)

    YanıtlaSil
  3. numaralı renklı lens bulmak bıraz zor ve normale gore daha masraflı dye bılıyorum bende.bnde bır yıldır numaralı lens kullanıyorum.ve renklı lenslerde de gozum var artık<3elınıze sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Cok teşekkur ederim. Evet numarali.olunca.mutlaka daha zordur. Kulanan birkac arkadasim numarali.aradigi markalari.her yerde bulamadigindan bahsediyor Arma optikte sanirim numaralida bircok secenek var goz atabilirsiniz.ne guzel renk renk gozler :)

    YanıtlaSil
  5. Neo cosmo marka lens den sakın almayın gercekden çok iğrenç bir lens markasi lensin renginden çok kendi goz rengin gozukuyo lensi gozume takmak icin 6 7 defa gözüme oturtmaya çalışıyorum ya takarken yere düşüyo yada parmağima yapisiyo çok dandik bi marka.

    YanıtlaSil
  6. Neo cosmo tavsiye etmem bulanik gosteriyo tavsiye etmiyorum kesinlikle

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar arcobaleno lens markasını kullanan varmı varsa eğer memnuniyet durumunuzun nedir tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *