8 Haziran 2016 Çarşamba

Favori Note Ürünlerim -5




Günaydın:) Merhaba arkadaşlar.. Her zaman belirtiyorum her firsatta ;bir markanin kötü bir ürünü hiç mi olmaz diye.. Çünku şimdiye kadar kullandığım hiçbir ürünü beni pişman etmedi.. En favorin nedir derseniz ??? Bu urunler arsinda siralama yapacagim...top 5 listemin zirvesini severek verdigim en favorim ~~~Terracotta 01 Allık /Aydınlatıcı
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum sanirim 6 yil daha yetecek :) Şaka bir yana çok uzun kullanilabilecek bir ürün olsada son kullanma  tarihlerini ihmal etmemek lazim kozmetiklerin, cildin bozulmasina ve sivilce soruruna yol acmasi kacinilmaz..
Özellikle yazin favorilerim arasindan
da yerini kaybetmeyecek ,cünkü bronzlasinca cok daha guzel duracagini düşünuyorum .verdigi aydinlik ve kaliciligi ile beni kendine hayran birakmayi basardi sevgil Note ..
2. Sirada ise tercihim Rimel. Çünku zirveyi  paylasacak kadar sevdigim diger bir ürün. Siyahlığı ve verdiği hacim  beni tatmin etmeyi başarıyor. Kalıcılığı da oldukca güzel.Dağılma  ,akma,bulaşma hic yaşamadım..Tavsiyelerim arasında olan bir ürün diyorum yine...
3.sıraya ise fırca setimi seciyorum. Çünkü elimin altında sürekli beni tamamlayici e guzel yardimcilarim :)
Tek kötü yanı suan piyasada bulmakta zorluk yaşanması..daha öncede paylasimlarimda bulamamaktan sikayetci olan cok arkadas oldu. Umarim bu sorun cozulur Note tarafndan..Bir.makyaj icin lazim.olabilecek.tüm fircalari barindiriyor olmasi benim.en buyuk yardimcim dolayisiyla :)
4. Siraya  rich color lipstick.23 diyorum.
Koyu kirmizi bordiya yakin bir renk.nemlendirme etkisi ve kaliciligi  sevmmede en büyük etkenlerden biri elbette :)
Veee 5 numara Smokey
01 siyah goz kalemi.. Siyahligi oldukca yogun fakat biraz dagilma yapiyor. Dikkat etmek gerekiyor. Arkasindaki dagitma kismi ise far kullanırken harika bir yardımcı.
Benim favori note urunlerim bu sekilde.. Severek kullandiklarimi sizinle paylasmak istedim.. Merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz yada paylasmak istedikleriniz olursa severek bu konuda konusabiliriz... Sevgiler mutluu gunler...

10 yorum:

  1. Güzel bilgiler olmuş,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu markadan ben de ne denediysem memnun kaldım şimdiye dek. Çok bi ürününü denemiş gibi konuştum ama denediklerimi begendim yani işte :D Göz kalemini tavsiye ettigine göre, hemen bakayım. Eline saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tuğbacım:) ama.dediğim gibi siyahligi harika fakat cok yogun oldugu icin biraz dagilma yapiyor kajal gibi birazcik..

      Sil
  3. blogları gezerken bulduğum bu şirin blogu hemen takibe aldım. bende beklerim. sevgiler...
    http://soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederim geri donus yapiyorum.hemen tabiki :)

      Sil
  4. Note markasını bende baya seviyorum güzel bir yazı olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim.. Evet Note gercekten genel olarak sevilen ,ve de uygun fiyatli ürünleri ile herkesin sahip.olabilecegi bir marka.olmasida ayrica guzel..begenmenize sevindim :)

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *