21 Kasım 2016 Pazartesi

Esrareniz Bahçe / Kasım

Herkese Merhaba :)
Kasımın son günlerine yaklaşırken Kasım ayınıda paylaşmak istedim.. Bu takvimleri boyamak çok keyifli..Her ay a özel bir resim olması da en eğlenceli  kısmı:)
Kasım ayını biraz melankoli  yapsalarda , ben tabiki rengarenk boyadım:) Öğrencilerime de her zaman dediğim gibi ' bu benim resmim ve herşey benim istediğim renk de olmalı'  
renk kısıtlamalarına ,boyamada özgürlüğümün engellenmesine karşıyım ve her zaman sınırları zorlarım:) Örnek resimlere bakarak asla boyamam boyama kitaplarını ,boyatmam da :)
Boyama  sevenler için bu takvim keyifli bir hobiye dönüştüüğü için çok keyifli..yeni  yıl yaklaşırken de hediye  alternatifi düşünenler için bence farklı ve güzel olabilir. Ben bu takvimle seviligi  
 CEREN  ve  PINAR ın  yeniyıl etkinliğinde tanışma fırsatı bulmuştum
.Detaylı olarak da geçtiğimiz Ocak ayında yine paylaşmıştım.Her ay severek boyadığım için aralığa kadar da severek paylaşacağım.. Takvim Esrarengiz Bahçe ye ait..Aynı zamanda her yaş  grubu için boyama kitapları da mevcut..
Ayrıca belirtmek istedğim bir ayrıntıda kullandığım boyalar..Bakıldığında sıradan Kuru boya gibi duruyorlar.
Aslında sulu kuru boyalar :) Henüz tanışmayanlar iiçin kulağa tuhaf gelebilir.
Ama bu kalemlerle boya yapmak çok keyifli ,çünkü ister kuru boya olarak normal boyarken, isterseniz kalemin ucunu suya batırıp sulu boya etkisinde boyayabiliyorsunuz.Yada diğer bir alternatif kuru olarak boyadıktan sonra fırçayı ıslatarak yine üzerinden geçerek sulu boya efekti yaratabiliyorsunuz. Boyaya ilgisi olan arkadaşlara severek tavsiye edebilirim.
Faber castell e ait sulu kuru boya olarak temin edebilirsiniz..
Bitmiş hali de bu şekilde oldu :)
ŞEker diyarına yağan, yağmur konseptli çalışmam:)








2 yorum:

  1. çok güzel olmuş... bende bir bakayım bu güzel takvime... sevgiler...

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *