27 Kasım 2016 Pazar

organik kahvaltı _ (@Tabii.biz)

 

Herkese merhaba,

Deniz kokusunda organik kahvaltıyla bu pazar gününü karşıladık..

İnstablogumda ve önceki yazımda bahsetmiştim Tabii.biz firmasından..Şimdi ürün içeriklerinden bahsetmek istiyorum biraz..

 Nefis Balkabağı reçeli..

: Datça'nın lezzetli kabaklarıyla yapılıyormuş içerisinde tarçın kabuğu ve ve karanfil var güzel bir aroma oluşturmuş kokuları .Ben ilkkez kabak reçeli denedim çok sevdim.Kabak tatlısına çok yakın bir tadı var.KAbak tatlısı sevenler mutlaka sevecektir.Denemenizde fayda var diyorum biz çok sevdik:)

Ceviz ezmesi (ballı ) ,

:Cevizler Tokattan ..Bal ile karıştırılıp bomba bir ezme halini almış..Tek kelimeyle bayıldım..Ben tereyağ ve balı çok severim üzerine ceviz ezmesi çok yakıştı..

Fındık ezmesi , 

Fındık ezmeside aynı şekilde bal ile karıştırılıp harika bir ezme halini almış..Bildiğimiz fabrikasyon fındık ezmeleri gibi değil tadı..yine bal ve reçelle muhteşem ikili oldu..

Acuka , 

:Acuka bir harika..Kırmızı biber yemediğim için o haşlanmış biber kokusunu hiç sevmem acuka ve kahvaltılık soslarda. Öyle bir koku hiç yok Gaziantep güneşinde yapılmış biber salçası ve içerisindeki  ceviz,dağ kekiği  ve baharatlarla bütünleşmiş  bir lezzet olmuş..

Bal , 

Bal Erzurumdan doğal .. kokusu  ve tadıyla bal yiyiyorum dedirtebiliyor..

Zeytinyağı zahter,

:Zeytinlerin üzerinde ,Hatay zahteri ile seferihisar sızma zeytinyağı..Bir İzmirli olarak zeytin yağı mutfağımızın vazeçilmezi ,zaman zaman kendi zeytinyağımızı da sıktırırz oyüzden bilirim ki kesinlikle kokusuyla ,tadıyla harika...

Daha öncede söylediğimibi ,

Bu güne kadar hicbir ürüne asla reklam amaçlı harika demediğimi çoğu takipçim bilir.. 

Bir ürün benim için kıymetliyse paylaşmaya değerse özenle paylaşırım herkes faydalanmalı düşüncemle..
Duyduğum ve merakla denemek istediğim bir firmaydı @Tabii.biz  (https://www.instagram.com/tabii.biz/ )
Tabi piyasa da okadar çok organik diye geçinen firma varken güvenmek ve secmek cok önemli.. Dikkatimi çeken en önemli ayrıntılardan bahsetmek istiyorum. Herşey organik ve yerinden geliyor olması bence harika bir ayrıntı..ürünler yerli ve ufak tüketiciden temin edilerek ev yapimi yapılıyor.. Ama aslında en önemli ayrıntı ürünlerin koruyucu ve kıvam arttırıcı ,renk verici kimyasallar asla bulunmuyor..Şeker ise sadece recellerde az miktarda bulunuyormuş yoğun meyve tadı zaten oldukça lezzetli hale getiriyor :)
Hafta sonu köy kahvaltılarını da çok sevdiğim için keyifle denedim. tadlari hepsi bir harikaydı.. 
Farklı ,sağlıklı ve organik lezzetler sevenler için harika bi adres diyorum.. Bu güzel çalışmalarınız ve güzel paketli harika ürünler icin teşekkürler sevgili @tabii.biz.. 

Kesinlikle favorilerim içerisinde yerini alan bir firma oldu.. Sayfalarına mutlaka göz atıp kendi damak tadınıza göre nefis şeyler bulacağınızdan eminim :)

keyifli hafta sonları...

3 yorum:

  1. Balkabagi recelini mutlaka denemeliyim💖

    YanıtlaSil
  2. Balkabagi recelini mutlaka denemeliyim💖

    YanıtlaSil
  3. TAtlısını seviyorsan eminim reçelinide çok seversin:) mutlaka denemelisin. karanfil ve kabuk tarçın aroması da güzel lezzetkatmış..

    YanıtlaSil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *