4 Ocak 2019 Cuma

Bolluk Bereket ve Enerji Spreyi



BOLLUK BEREKET YAĞI 
NEGATİF ENERJİ SPREYİ
TENİSÇİ DİRSEĞİ TEDAVİ EDİCİ YAĞ

Tüm pozitif enerjimle herkese merhaba 
Bugün çok farklı bir konu üzerine yazmak istedim. Spiritüal  yaşam (enerjiler) konularına ilgisi olan herkesi bekliyorum yazımın devamını okumaya.Eminim ilginizi çekecektir.





Bu ürünlerin isimlerini ilk kez duyanlar olmuştur buna eminim.
Bolluk bereket spreyi , Negatif enerji spreyi , ve diğer ürün Tenisçi dirseği tedavi edici yağ. 

Bu ürünlerden bahsetmeden önce kendimden, bu konuyla ilgimden, bahsetmek istiyorum biraz.

Uzun zamandır enerji konuları benim hep ilgi alanımdaydı. Ama son 2 yıldır bu anlamda çok araştırmaya  başladım. Öğrendikçe bana mantıklı gelen şeyleri denemeye ve uygulamaya başladım. Normalde pozitif düşünen ve olaylara  hep olumlu tarafından bakan biriyimdir. Tabi bu şekilde düşünmek için insan bir çok olayı da deneyimlemesi gerekiyor bazen...Zamanla ,benim düşüncelerim bu yönde gelişti bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bu konuyla ilgili aslında yine uzun bir yazı yazmak istiyorum. Hayatımda neler değişti ,ne yönde neler oldu? hangi olaylar beni bu aşamaya bu düşünce tarzını uygulamaya sevk etti ...Hepsini başka bir blog yazımda yayınlamak niyetindeyim.Tabi sizden bu yönde talep gelirse :)

Ürünlerden bahsetmeden önce ,
2 yıldır evimi feng shui  (çin felsefesi)  düzenine göre şekillendirdim. Bu öğretiye göre evin belirli bölümleri, yönlere göre farklı alanlara ayrılıyor. Bir eve girdiğinizde sol kolun üzerinde kalan sol karşı köşe bolluk bereket köşesi adını alıyor. Bu alan her oda da aynı şekilde yer alıyor.Evinizi ve odalarınızı bu alanda yeniden şekillendirebilirsiniz. Benim her odada bolluk ve bereket köşem mevcut. Bu köşelerin öncelikle her zaman çok temiz olması gerekiyor. Toz bu öğretide en büyük düşmanlarımızdan biri:) Bu köşelerde ki kullandığım obje ve renklerden de isterseniz yine bir yazı hazırlarım detaylı olarak. Şimdi benim bolluk bereket köşeme bir göz atalım.
Bu köşe de mor rengi önemli bir ayrıntı. Mor Bereketin rengidir. Benim bu köşemde ;
mor ağırlıklı objeler,  dua eden gümüş melek figürü , paralar ile dolu bir mor kase, mor kandil ve melek figüründe yanında bulunan kasede altın objeler ,elma uzatan bir biblo ve arka plan ayna olarak şekillendirdim. BOLLUK VE BEREKET  YAĞINI  bu alanın tozunu alıp (sirkeli su ile) temizledikten sonra kullanıyorum. Yağdan sıkıyorum ve olumlamalarım ile bir pamuk yardımı ile yayıyorum her tarafa.Ayrıca bir bereket kutum var yine dilerseniz  detaylarını size başka bir yazıda anlatırım.yorum bırakmanız yeterli. bu kutuda da yine kutunun içerisine ve paraların üzerine sıkarak kullanıyorum. Tabiki cüzdanıma  da sıkmayı ihmal etmedim. Evin girişinden itirbaren bütün bolluk bereket köşelerinde bu spreye yer veriyorum mutlaka. 
Şimdi merakla beklediğinizi tahmin ediyorum.
-İyi de Tuğçe bu  gerçekten bir işe  yarıyor mu ?
Evet arkadaşlar bu işte öncelik olumlu düşünmek,inanmak bir şeylere adım atmak ve kalanını Yaradana ve evrene bırakmak...Hani şöyle değil. İnanmadan alayım sıkayım ertesi gün bolluk zenginlik gelsin diye spreyin başında bekliyim.Böyle bir dünya yok tabiki arkadaşlar.
Bu tamamen enerji ile alakalı bir olay.  Kullanma talimatında da aynı şeyler belirtilmiş. Öncelikle uygulanacak yerler ve tabiki eviniz temiz olmalı. Sonrasında  niyetlerinizi içinizden geçirip  bırakmak. Sürekli bu konuyu zihninizde döndürdüğünüzde bloke ediyorsunuz.Engelliyorsunuz. Çekim yasası. Şüphe olumluyu siler. kötü kötüyü çeker. Siz niyetinizi her zaman her konuda isteyin ve bırakın peşini. o Sizin için hayırlıysa zamanı gelince olacaktır.
Gelelim en merak ettiğiniz kısım. Bende işe yaradı mı???
 Evet  etkilerini samimi söylüyorum yaşıyorum.Öncelikle ilk kullandığımın ertesi günü hiç ummadığım hediyeler geldi. Ama öyle Bloggerım sponsor zaten hediyeler geliyor değil. Hiç ummadağım blog ile alakasız güzel hediyeler geldi.Ve maddi olarak kazancımda bir yükselme oldu. Ve Yurt dışından hiç ummadığım misafirlerim geldi yine bereketleri ile bir çok hediyeler vs.. ile.
Evimize gelen eli kolu dolu dolu gelmeye başladı tabiri caizse :)  Ben etkilerini çok güzel yaşıyorum ve kullandıkça yine yazacağım.



Diğer ürün Negatif enerji spreyi 

Bunun kullanım alanı daha geniş. Ben en çok perdelerde kullanıyorum. Tüm eşya ve ortamlara uygulanabiliyor. Perdeler ve halılar evde negatifi toplarlar.Bu yüzden ben perdeleri tercih ediyorum.
Temizlik sonrası Yatak Başlıklarına , ortama , perdelere sıkıyorum. Ve kapı girişi tam karşısı şan ,şöhret ve  iş köşesidir..Ben bu bölüme bir fanus ve her gün temiz su koyuyorum. Temizlik sonralarında bu fanustaki suya NEGATİF ENERJİ SPREYİNİ  sıkıyorum.  Genel anlamda evimizde enerji pozitif ve güzeldir. Bu sprey ile bu havayı destekliyorum. ''Herşey çok güzel '' gidiyor...

Bu arada ürünler sipariş verdiğiniz zaman adınıza hazırlanıyor. Tamamen size özel oluyor.

Diğer bir ürün ise, tedavi edici nitelikte.

TENİSÇİ  DİRSEĞİ TEDAVİ  EDİCİ YAĞ


Öncelikle bu tenisçi dirseği bir kol rahatsızlığı.  Ben bu ürünü annem için aldım. Kullanmadan yorum yapmayacağım için,bir  kaç hafta bekledim.Annemden onay aldıktan sonra hemen yazıyorum. Günde 3 kez kullanılıyor.15 dakika masaj yaparak. Annemi 15 dakika biraz sıktı ,az daha kısa tutsa da süreyi, etkilerini güzel gördü. Kolundaki ağrıları hafiflettiğini, iyi geldiğini söyledi. Hala kullanıyor. Etkileri oldukça başarılı .

Benim bu ürünler hakkındaki yorumlarım ve deneyimlerim bu şekilde. Merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz. Severek yanıtlarım. Şimdi bu ürünlere  nereden sahip olabilirsiniz hemen buraya ekliyorum. Kendileri çok samimi ve çok ilgililer .Sorularınızı merak ettiklerinizi kendilerine de sorabilirsiniz.

INSTAGRAM : dogalsepetim      
instagram hesabı için tıklayınız


FACEBOOK : FACEBOOK İÇİN TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFALARINDA KULLANICI GERİ BİLDİRİMLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ.  KULLANAN HERKES GÜZEL YORUMLARINI YAPMIŞ.

BU GÜZEL ÜRÜNLER İÇİN KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SİZLERİNDE SORULARINI VE GÜZEL YORUMLARINI BEKLİYORUM.

Ayrıca yine  ENERJİ ÜZERİNE  uygulamalarımı , deneyim  ve yöntemlerimi   merak ediyorsanız  LÜTFEN BANA BİLDİRİN. 
Yorum olarak yada  DM olarak.
 istekler doğrultusunda  detaylı  bir  yazı oluşturabilirim....



BOL POZİTİF ENERJİLİ ,
MUSMUTLU BİR YIL DİLİYORUM HEPİNİZE... 
BOLLLUK VE BEREKET HEP SİZİNLE OLSUN... 
YAZIMI SONUNA KADAR OKUDUYSANIZ  TEŞEKKÜR EDİYORUM ...
MUTLU POZİTİF KALIN....








2 yorum:

  1. Dolu dolu bir yazi olmus diger detaylarida bekliyorum💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Beğenmene ve yorumlamana çok sevindim. Evet yazmak cok iyi hissettiriyor. Okumakta size iyi hissettiriyorsa mutlaka devamı gelecek ♥

      Sil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *