10 Mart 2016 Perşembe

Kivi Maskesi

.

Arkadaşlar merhaba..Az önce uyguladığım ve belirli aralıklarla yaptığım bu kolay maskeden bahsetmek istiyorum size.


1 adet kivi ile kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Öncelikle kabuklarını soydum ve kabuklarını  bir çok meyvede yaptığım gibi yüzüme sürdüm :) kiviyi ise bir kaba rendeledim.püre halinde ki kiviyi yüzüme sürdüm ve üzerine kağıt maskemi geçirdim dökülmemesi için sabitlemesi için.
10 dakika beklettim ve yüzümü yıkadım. Sonuç mu? hala gergin bir yüz :) inanılmaz gerginleştiriyor bunu çok seviyorum:) ve asıl önemlisi gelelim faydalrına ,
-- Bakterileri temizleme özelliği var bu da cilt için temizlemede oldukça önemli.
--cildi canlandırıyor ve vitaminler ile besliyor. ( bu arada c vitamini deposu kiviyi sürekli tüketmekte gerekiyor)
---gözenekleri sıkılaştırıyor.Doğal  tonik görevi bir nevi..
---hassas cilt yapısına sahip olanların fazla bekletmesini önermiyorum sadece kabukları ile silmeleri 3-4 dakika sonra yıkamaları daha etkili olur.yoksa cilt tahriş olabilir yoğun etken içeren bir meyve sonuçta..
Hepimizin cildi birbirinden farklı özellikte olduğu için uygulamayı da ona göre ayarlayabilirsiniz.. Benim cildim normal ve 10 dakika tutmam yetiyor.Bazı ciltlerin  vitaminleri ve mineralleri emebilme oranı hızlıyken bazı ciltler yavaş olabiliyor.Yağlı ve kalın bir cilt tipine sahipseniz vitamin emilimi daha zor olur ve ölü deri katmanı bu cilt tiplerinde daha fazladır.O yüzden etkili ürünleri birlikte kullanmakta fayda olduğunu  ve cilt bakımının daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Daha önce denediyseniz yorumlarınızı merak ediyorum sizinde. İlkkez deneyecek olanlarda sonuçları paylaşırsa çok mutlu olurum... 
İyi geceler :)
Sevgiler...

2 yorum:

  1. Hemen denicem canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşşekkür ederim :) umarım sende memnun kalırısn canım :)

      Sil

sisterella.blog - instagram

Ad

E-posta *

Mesaj *